x

Ova pjesma je koštala rekordnih 30.000 €: Srpski pjevači ne žale para kada treba da se plati pjesma, a evo ko je koliko bio spreman da iskešira za hit!

Srpski pjevači se često žale na krizu, ali zato kada treba da se plati hit, tada daju posljednji dinar da im numera i album "dobro prođu". Adilova pjesma "Laku noć" koštala je 25.000 eura, čuvena numera "Usne boje vina" koju pjeva Boban Rajović, 18.500 eura.

Za album pjevači izdvajaju i do 150.000 eura. Iako se estrada žali da ih kriza "udara po džepu", ipak su spremni da velike svote novca izdvoje za albume i pjesme.

"Romale, romali“ autora Kikija Lesendrića, koju pjeva Ana Nikolić, najskuplja je numera na domaćoj estradi i koštala je 30.000 eura. Za album pjevači izdvajaju i do 150.000 eura. Iako se estrada žali da ih kriza "udara po džepu", ipak su spremni da velike svote novca izdvoje za albume i pjesme.


- Pjesma “Laku noć”, s kojom je Adil pobijedio na posljednjem Grand festivalu, koštala je 25.000 eura. To je naskuplja pesma koju sam radio, ali sa ponosom mogu reći da je zaradila mnogo više jer je postala veliki hit - kaže Saša Dragić.

Slijedi pjesma "Usne boje vina", koju potpisuju Marina Tucaković, Romario i Kobac, a sa kojom se proslavio Boban Rajović.

- “Usne boje vina” koštale su me 18.500 eura - kaže Boban i objašnjava da mu se ta pjesma višestruko isplatila.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.