x

tuga

Ovaj detalj na krstu Mateja Periša je mnogima promakao: Okupljeni na opelu bili su skrhani bolom da bi primijetili šta je urezano!

Tijelo Mateja Periša ispraćeno je iz crkve Svetog Ante u Beogradu za Split.

Veliki broj građana došao je jučer da pruži podršku njegovom ocu Nenadu Perišu i oprosti se od mladića koga nisu ni poznavali, ali su se svejedno svim silama molili da bude pronađen živ. Vijenac je stigao i od veleposlanstva Republike Hrvatske u Beogradu, a bio je napravljen je od crvenih, bijelih ruža i kala.


Donijet je i krst sa imenom i prezimenom nastradalog Splićanina, ali mnogima je promakla urezana godina na njemu. Matej Periš se vodi kao nestala osoba od posljednjeg dana decembra 2021. godine, a njegovo tijelo je isplivalo iz Dunava tek nakon pet mjeseci, međutim, na krstu je ipak upisana godina kad mu se izgubio trag.

Zašto je donijeta ovakva odluka nije poznato.


DNK analizom tijela, podsjetimo, utvrđeno je da utopljenik, koji je u četvrtak ujutru pronađen u Dunavu na Adi Huji, hrvatski državljanin Matej Periš (27) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra prošle godine.


Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je izašao iz kluba Gotik. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.