x

proizvod mašte

Ovako bi mogao izgledati kamion kompanije Alfa Romeo

Automobili italijanske kompanije Alfa Romeo se smatraju jednim od najljepših u automobilskoj industriji, a jedan umjetnik je pokazao da bi čak i kamion s Alfinim znakom bio prelijep.

Poznavatelji automobila poput voditelja popularne automobilističke emisije The Grand Tour Jeremyja Clarksona, Richarda Hammonda i Jamesa Maya nerijetko hvale izgled i vozne karakteristike Alfa Romeo modela, a njihovo mišljenje dijeli i južnokorejski dizajner Taekang Lee koji je maštao o Alfinom kamionu i napravio render.

Lee je uspio primjeniti Alfin dizajnerski jezik u kreiranju rendera kamiona, a naprijed se vidi unikatni oblik Scudetto rešetke hladnjaka koji ističe samu kabinu. Suptilne linije koje kreću s prednjeg dijela šire se do polovine kabine te podsjećaju na prepoznatljivi dizajn automobila italijanske kompanije. Oštra i atraktivna dnevna svjetla također doprinose odličnom izgledu prednjeg dijela.

Naravno, kamion je crvene boje, a ta kombinacija bi mogla biti interesantna pojedinim kompanijama koje svoj imidž vežu upravo za ovu boju.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.