x

mjesto gdje se snimala farma

Ovako danas izgleda imanje u Lisoviću: Evo šta se nalazi unutar zidina, namještaj razbacan na sve strane, a ovo je ostalo zapisano!

Rijaliti "Farma" bio je najgledaniji godinama, a na čuvenom imanju u Lisoviću nekoliko sezona smjenjivale su se poznate ličnosti.

Među njima su bili: Goca Božinovska, Zorica Brunclik, Topalko, Katarina Živković, Nigor, Cakana, Viktorija, Bebi Dol, Maja Nikolić, Gabrijela Pejčev, Ša, Gagi Đogani, Stanija Dobrojević i drugi živjeli su mjesecima u seoskim uslovima iz 19. vijeka.

Nekoliko godina učesnici su održavali imanje, ali, kako se "Farma" ugasila i zagospodarila "Zadruga" o tom prostoru se malo toga zna.


Otvoreni ormari i polomljene police nalaze se u svakoj prostoriji, dok su u nekadašnjem dnevnom boravku svuda po podu prosuti novčići iz rijalitija "Dvor". Takođe, na jednoj od drvenih greda vidi se izrezbaren datum "22.02.2016." i linije koje označavaju dane provedene u rijalitiju.


U kuhinji su učesnici "Farme" često provodili vrijeme i spremali hranu, ali danas se u njoj nalazi samo polomljeni i razbacani namještaj, a jedino što je ostalo netaknuto jeste bure u prostoriji u kojoj su se farmeri kupali.


Usred nepokošene trave, poljski toaleti danas su otkriveni, staje razorene i pune šuta, neočišćenog životinjskog izmeta. Tu je i radionica u kojoj je sve nabijeno na nekoliko kvadratnih metara.

.

.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.