x

region bruji o njoj

Ovako izgleda Anđelka u petom mjesecu trudnoće: Isplivali novi snimci! Evo šta radi i kako se ponaša!

Anđelka Prpić je već neko vrijeme u žiži javnosti zbog svog privatnog života pošto je u medije procurila vijest o njenoj trudnoći, i to s najboljim prijateljem bivšeg muža.


Glumica se ne oglašava i ne daje izjave ovim povodom, a na njenom Instagram profilu su isključivo objave vezane na posao. Ipak, kamere "Paparaco lova" uspjele su da zabilježe kako Anđelka izgleda u petom mjesecu trudnoće.


Nju je ekipa ove emisije snimile kako šeta u blizini zgrade u kojoj živi, a na kojoj se već jasno vidi zaobljen stomačić, što i ne čudi s obzirom na to da je u drugom trimestru trudnoće. Po izrazu lica moglo bi se zaključiti da Prpićeva nije bila u najboljem raspoloženju.


Anđelka je, kako se i vidi na snimcima, najprije nosila neku kesu, a zatim je izašla i da prošeta svog psa. Glumica se za šetnju opredijelila za kežual izdanje u sivim tonovima, na sebi je imala i širok bijeli kaput.


Podsjetimo, Anđelka Prpić i njen partner M.Ž. mjesecima su krili od njenog bivšeg supruga Darija da su u vezi i da će za četiri mejseca postati roditelji. Oni nisu ništa željeli da kažu Dariju, koji je čak trebalo i da kumuje M.Ž. na vjenčanju s njegovom dugogodišnjom partnerkom, ali budući da je ta veza prekinuta, od kumstva neće biti ništa.


Pošto su Anđelka i nesuđena supruga M.Ž. bile vrlo bliske, družile su se i čak su se zvale kumama, bivša vjerenica M.Ž. to smatra izdajom, te je s Anđelkom prekinula svaki kontakt. Ona je blokirala glumicu na Instagramu, kao i njen broj telefona. Anđelkin bivši suprug je pak saznao za odnos njih dvoje od osobe koja je njima veoma bliska, a u koju on ima ogromno povjerenje. Zbog svih činjenica Dario nije dovodio u pitanje istinitost ove informacije, koja je obišla region brzinom svetlosti.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.