x

problemi s papirima oko gradnje

Ovako izgleda Đanijeva vikendica na Savi: Pjevač je u nju uložio 250.000 eura, ali da li će morati da je sruši!

Kao bomba je odjeknula vijest da pjevač Radiša Trajković Đani muku muči s papirima za svoju luksuznu vikendicu na obali rijeke Save, u koju je uložio 250.000 eura.

Prema saznanjima "Kurira" od izvora bliskog folkeru, Đani već duže vrijeme ne može da pribavi građevinsku dozvolu za ovu kuću, koja njegovoj porodici i njemu služi kao vikendica tokom proljeća i ljeta, kada želi da se odvoji od gradske buke.


Ekipa "Paparaco lova" usnimila je pjevačevu kuću iz svih uglova.

Pjevač je nedavno odbijen za legalizovanje ovog nelegalno podignutog objekta, a kako vrijeme za ovaj postupak polako ističe, on je u velikom problemu i strahu da mu ova kuća ne bude srušena, za šta postoji velika mogućnost, ukoliko ne pribavi sve papire u najskorijem roku.


- Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi. Trajkovićeva kuća je, kao i mnoge druge u tom dijelu, nelegalno podignuta. Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu prijeti rušenje. Dosad je odbijen više puta, a posljednji put se to desilo prošle nedjelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 eura. Tako je on sam pričao po medijima, da ga je toliko koštalo - rekao je naš izvor svojevremeno.

.

.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.