x

nekad i sad kao druga osoba

Ovako je Edita izgledala na početku karijere: Bila je prepoznatljiva po jednom detalju na licu, a sada ga nema!

Pjevačica Edita Aradinović posljednjih godina je veoma tražena, kako u Srbiji, tako i u regionu, budući da ima veoma specifičnu boju glasa.

Međutim, kao i svi, Edita se s godinama mijenjala, i to prilično, a javnost je pratila njenu transformaciju budući da je dio javnog svijeta.

Boja kose, zubi, kao i samo lice prilično su drugačiji nekad i sad, ali ono što je za svaku pohvalu jeste činjenica da se Edita ne stidi svog nekadašnjeg izgleda, što je u više navrata i isticala.


Edita je takođe imala i mladež na licu, koji je uklonila, a kako je nekada izgledala, možete vidjeti u fotografijama kroz tekst.

Mnogi kažu da je bila baš zanimljiva s mladežom.


Inače, nedavno je Edita bila u žiži interesovanja kada je isplivao snimak na kom su glavni akteri ona i njena sestra Indi. Naime, one su se potukle ispred jedne zgrade, čupale, gurale, a u jednom trenutku je Edita starijoj sestri bacila i telefon. Motiv nije poznat, a obe su istakle da ovakvi sukobi u porodicama nisu nepoznanica i da su one pod budnim okom javnosti, samo iz tog razloga što su javne ličnosti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.