x

Ovako je Kulićka ušla u svijet poznatih: Žika iz Granda "probio" Miljanu!

Žika Jakšić glavni je krivac što je Miljana Kulić postala rijaliti zvijezda. On je prije četiri godine sredio da Nišlijka uđe u prvi rijaliti i postane poznata. Zbog svakodnevnih pritisaka, njenih konstantnih poziva i maltretiranja, producent "Granda" bio je očajan i na svaki način je pokušavao da se riješi nasrtljive Nišlijke, koja je tada patila od opsesivno-kompulzivnog poremećaja.

Kulićeva je, prema rečima našeg izvora, Žiku zvala telefonom i danju i noću, molila ga da je spoji sa pjevačima, tadašnjim takmičarima "Zvezda Granda", i da od nje napravi poznatu ličnost. U jednom momentu Jakšiću je sinula genijalna ideja, koju je uspio vrlo brzo da realizuje.


- Žika me pozvao mjesec dana pred početak našeg rijalitija "Hotel Mladivi", negdje u maju 2015. Rekao mi je da je očajan i da više ne zna šta da radi sa jednom djevojkom koja ga neprestano zove. Napomenuo mi je da ona proganja pjevače, kako ima preko 200 SIM kartica sa kojih uznemirava ljude u koje je zaljubljena. Molio me da je ubacim u "Maldive" da je skine s grbače. Mi smo je pozvali na kasting. Čim je došla, naš producent je pričao s njom i poslije nekoliko minuta mi je rekao: "Ovo je pravi materijal za rijaliti" - kaže naš izvor sa Hepi televizije.


Kulićeva se nije dugo zadržala u "Maldivima" jer je stalno maltretirala ostale učesnike. Ali ona je bila uporna. Zvala je produkciju "Parova" i ponudila se da učestvuje u njihovom šouu, uz obećanje da će se smiriti i promijeniti.

- Morala je da ide kod psihijatra da dobije terapiju. To je djelovalo na nju, promijenila se i počela je da sarađuje sa produkcijom. Ostatak priče je svima poznat. Miljana je sad ubjedljivo najpoznatija rijaliti zvijezda - zaključio je naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.