x

Ovako je Maya Berović prokomentarisala slučaj Karleuša-Vranješ i to što je Cecu nazvala majkom!

Maya Berović održat će 23. marta koncert u sarajevskoj Skenderiji. Bosanka s adresom u Beogradu i Grazu postala je vrlo popularna na ovim prostorima, a u susret sarajevskom koncertu razgovarala je sa bh. medijima. 

Tokom svoje dugogodišnje karijere nije imala nikakvih skandala, a svoj privatni život uvijek je čuvala daleko od očiju javnosti, jer smatra da karijeru treba graditi isključivo na radu. Tuđe živote ne voli komentirati pa je tako za slučaj "Jelena Karleuša-Ognjen Vranješ" koji je "potresao" Balkan i izazvao lavinu komentara kratko kazala:


"Ne želim da pričam o tom slučaju. Ako gledamo generalno, svi mi možemo nekoga osuditi, ali ne možemo znati kako je u njegovoj koži ili cipelama. Ili šta je njega navelo na to. Uvijek smo odlične sudije drugima, a najbolji advokati sebi. Generalno mislim da je Balkan takav da voli da se nekom nešto desi pa da ga osude. Mislim da mi kao narod volimo da osuđujemo ljude. Nažalost", smatra Maya.


Jelena Karleuša javno ju je prozvala kada je na Instagramu napisala Svetlani Ražnatović Ceci "Hvala, majko", a njenu reakciju prenijeli su brojni mediji u BiH i regionu.

"To sam rekla u kontekstu da je ona žena koja je napravila najveći uspjeh na Balkanu, htjeli mi to priznati ili ne, i to je to. Svako ima pravo da komentariše, a na to ne želim da se obazirem", naglasila je.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.