x

ovo će ga dotući

Ovako nešto samo kćerka može da ti priredi: Duško Tošić u suzama, prijatelji su uz njega! (Foto)

Uveliko je široj javnosti poznato u kojoj mjeri je mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića simpatična i duhovita, pa i talentovana za mnogo toga. Sve te vrline Nike Tošić u prvi plan, tako da se javnost u njih može uvjeriti, dospele su zahvaljujući društvenim mrežama, nadasve Tik Toku na kom je mezimica pjevačice i bivšeg fudbalera vrlo aktivna.

Na pomenutoj platformi Nika pjeva, glumi, dijeli štoseve, a povremeno i dijeliće svoje intime, što je bio slučaj i nedavno. Iz svoje spavaće sobe mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića snimala se i pobrala brojne simpatije pratioca, najprije navijača Fk Crvena Zvezda za koji je njen otac jedno vrijeme igrao i koji mu je i daje i po penzionisanju u srcu.


Naime, Duškova nasljednica, koja inače trenira ženski fudbal obukla je dres pomenutog kluba rađen po njenim mjerama, dok je usput pokušavala da isprati riječi pjesme, a u neko doba izbliza je čak snimila cijeli grb, čime je dodatno privukla pažnju. Nesumnjivo je da je bivši sportista, danas menadžer, izuzetno ponosan na ovaj potez mezimice, a mnogi su uvjereni da se pod njegovim uticajem Nika i latila sporta, koji po mnogo čemu nije za nježne djevojčice. Video pogledajte ovdje.

.

.

..

.

.


Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.