x

Ovako se Šaban veselio sa publikom nešto više od 12 sati prije smrti: Bili smo zajedno na bini, a sada se opraštamo! (VIDEO)

Pjevačica Tea Tairović pjevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom posljednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život. Samo čudo spasilo je pjevačicu Teu Tairović da sjedne u automobil kojim je jutros kralj narodne muzike Šaban Šaulić krenuo ka aerodromu u Njemačkoj i doživio fatalnu saobraćajnu nezgodu zbog koje je izgubio život.


Tea je sinoć nastupala sa Šabanom, a jutros je trebalo da krene istim automobilom, međutim prilikom dolaska izgubila je kofer zbog čega je bila spriječena da krene i time sebi možda spasila život. Tairovićeva je danas otkrila kako su izgledali Šualićevi posljednji sati života.

Nakon ovoga Tea se oglasila na Instagramu objavivši snimak sa sinoćnjeg nastupa.


"Ne znam kako da počnem ovu objavu, sve što bih rekla je možda suvišno. Teško mi je, prije nešto više od 12 sati bili ste na bini i bili ste živi. Vaša supruga je izgubila muža, vaše kćerke i sin su izgubili oca, vaši unuci su izgubili dedu, region je izgubio najveću zvijezdu i najboljeg vokala svih vremena. Osim što ste mi obilježili karijeru, naučili ste me koliko je važno i koliko je prelijepo biti tako izvanredan, a opet toliko jednostavan, uljudan, pristojan, prizeman. To nije kliše, to je istina. Uvijek ću rado pjevati naš duet, kao i do sada, ali teško bez suza... Možda bi neko sve ovo bolje i ljepše rekao, ali ja ne umijem i šokirana sam...", napisala je pjevačica dok je i dalje bila u šoku. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.