x

bez filtera i fotošopa

Ovako zaista izgleda Teodora Džehverović: Pobijesnila što je slikaju bez šminke!

Teodora Džehverović važi za pjevačicu koja veoma vodi računa o svom fizičkom izgledu i uvijek je dotjerana i našminkana, a na društvene mreže objavulje samo sređene fotografije. Zato je i pobijesnila kada je ugledala fotoreportere koji su je prepoznali iako nije ličila na sebe, i svojim aparatima zabilježili kako ona zapravo izgleda bez filtera i fotošopa.

Teodora je uhvaćena na aerodromu "Nikola Tesla" u nesvakidašnjem izdanju, bila je u širokoj žutoj trenerci preko koje je nosila braon jaknu za koju se čini da joj je najmanje za jedan broj veća.

Atraktivna riđokosa je sa sobom vukla roze putnički kofer, a u ruci je držala mobilni telefon, dokumenta i zaštitnu masku za lice, dok je preko ramena imala prebačenu malu crnu torbicu.


Foto: ATA Images

Podsjetimo, tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" Džehverovićka je imala svoj obavezni ritual. Čim bi ustala i umila se, pjevačica se šminkala i sređivala. Rijetko kad je neko i ujutro uspio da je vidi nenašminkanu.


Nakon izlaska iz rijalitija nastavila je sa svojom muzičkom karijerom, a akcenat je uvijek bacala na svoj atraktivan fizički izgled. Na Teodorinom Instagram profilu ne može da se pronađe fotografija na kojoj nije našminkana i sređena, a svaku sliku prije nego što objavi obradi filterima za uljepšavanje i u fotošopu, pa ne čudi što se naljutila kada je ugledala paparace koji je slikaju u njenom prirodnom izdanju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir
Foto: ATA Images

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj supruzi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali ipak znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {[email protected]} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......