x

PROBLEMATIČNO PONAŠANJE

Ovakvi muškarci se ne mogu promijeniti

Njegovo ponašanje će definitivno da upropasti vezu, a vi ćete istrajati pored njega jedino ako baš želite da se kaznite zbog nečega.

Ukoliko je pored vas muškarac kojem uvijek nešto nedostaje, stalno zvoca, ljubomoriše i nije baš siguran u sebe - bježite od njega koliko vas noge nose.

Njegovo ponašanje će definitivno da upropasti vezu, a vi ćete istrajati pored njega jedino ako baš želite da se kaznite zbog nečega!

Ovo su neka ponašanja koja vam neće ići u prilog:

Njegova bivša

Mislili ste da bi mogao biti potencijalni dečko, ali ispostavilo se da njegova bivša i dalje drži njegovo srce čvrsto u šaci. Kako prepoznati takvog muškarca? Lako. Njega sve podsjeća na bivšu i stalno je spominje pa je takvog najbolje pustiti, barem zasad.


Doza negativnosti

Od cvrkuta ptica do reda u banci, ovom muškarcu apsolutno sve smeta i na sve ima pritužbe. Svaki put kad ste sa njim osjećate kao da je iznad vas oblak kiše, koji nema namjeru da nestane? Ali bi vi trebale da nestanete - što prije.


Gospodin "ne smiješ imati muške prijatelje"

Gospodin koji nije shvatio jednostavnu rečenicu da je ljubomora u redu samo u malim dozama. Možda vam i vjeruje, ali mrzi vaše muške prijatelje, za koje tvrdi da vam to nisu te da svi imaju skrivene namjere pa čak i oni zauzeti.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.