x

skućila se

Ovdje sada živi Dalila Dragojević: Rijaliti zvijezda se preselila, pokazala novi dom, a evo ko je sa njom u stanu! (Foto)

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević preselila se u novi stan sa drugaricom Marijanom Zonjić.

Njih dvije su našle ljepše mjesto za život, pa su pokazale kako su sredile novi dom. U Dalilinoj novoj oazi preovladava bijela i roze boja.

Ona je juče išla i u šoping kako bi dokupila potrebne stvari za kuću, pa se pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama.


Inače, šuškalo se da je Dalila raskinula sa dečkom Lukom Nikolićem, ali je on ove vijesti demantovao. Luka je istakao kako se samo posvađao sa djevojkom, poslije čega je ona otišla iz njegovog stana, ali dodao da su još uvijek zajedno.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno radio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a bacač uroka me uvjeravao da ću vratiti muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povećanja, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Apata na e-mail: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......