x

Ove cipele žele sve djevoke koje obožavaju modu

Ljeto obožavate zbog lagane obuće, a ne možete da odolite neobičnim modnim dodacima? Onda je ovo tekst za vas – predstavljamo vam cipele u koje su se sve ljubiteljice mode zaljubile na prvi pogled! Evo o čemu se radi…

Američki brenda Brother Vellies inspiraciju crpi iz afričke kulture. Iako u svojoj ponudi imaju brojne modne dodatke za žene i muškarce, nekoliko modela cipela iz posljednje kolekcije zaludjele su Instagram zajednicu i osvojile sve simpatije.

Brend se ponosi autentičnom i ručnom izradom komada afričke kulture, pa je tako osnivačica brenda Aurora James odlučila svijetu prikazati kako izgleda artisan pristup tradiciji i modi i nerijetko svoju inspiraciju crpi putujući po Južnoj Africi, Keniji, Maroku i Nigeriji. Ipak, u moru sjajnih modela, najviše se istakao onaj zanimljivog imena “Stell-Mule” čiji će jednostavan, ali upečatljivi dizajn osvojiti svaku ljubiteljicu mode.

Ovaj model obuće krasi neodoljivi dodatak volančića i vintage uzoraka. U potpunosti su ručno izrađene i njihova količina je ograničena, a pristajat će svakoj prilici i modnoj kombinaciji.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.