x

OVE DVIJE LJUBAVNICE POZNATIH PJEVAČA ULAZE U "ZADRUGU 2"?!

Njih dvije su dobile poziv za učešće u rijalitiju, ali još nisu donijele konačnu odluku.

Ako je sudeći po trenutnoj situaciji, postoji velika mogućnost da se u septembru u “Zadruzi 2” nađu Ljiljana Jevremović, ljubavnica Dragana Kojića Kebe, i Mirjana Antonović, ljubavnica Miroslava Ilića.


- Produkcija “Pinka” smatra da bi njih dvije bile pun pogodak za šou. Narod je do sada samo polovično mogao da čuje o njihovim aferama sa poznatim pjevačima, te bi u rijalitiju otkrile sve ono što se godinama krije. Bilo bi zanimljivo slušati njih dvije kako pričaju o svojim vezama sa Kebom i Miroslavom i svim detaljima koji su se dešavali prije nekoliko godina - kaže izvor upućen u cijelu priču i dodaje:


- Njih dvije su dobile dobru ponudu od produkcije, ali se još uvijek ništa ne zna. Odgovor još nisu dale, ali sa "Pinka" daju sve od sebe da ih ubijede da uđu u rijaliti.


Ljiljana Jevremović je u žižu javnosti dospjela kada se našla sa Kebom na sudu kako bi dokazala da je kćerka Ina njegova. Keba je godinama pričao kako je to nemoguće, ali je DNK analizom utvrđeno da je on otac i sud je odredio visinu alimentacije koju pjevač mora da plaća mjesečno. Posljednji u nizu skandala u vezi sa njih dvoje se desio nedavno, kada je Keba ispričao da je Inin otac zapravo pokojni Rođa Raičević.


Sa druge strane, Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina. Oni su podnijeli tužbu, ali se još uvijek nisu našli na sudu. Kao jedan od svjedoka na sudu bi trebalo da se pojavi i pjevačica Lepa Brena, koja se u to vrijeme družila sa Miroslavom i Mirjanom i koja je upućena u njihovu vezu.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.