x

Ove srijede besplatna shisha u travničkoj Palmi: Inovativne nargile kakve ćete pronaći samo u ovom objektu!

Palma Oriental Caffe je definitivno broj 1. kada su u pitanju objekti ovoga tipa na području BiH. Shodno tome da je riječ o prvom nargila baru u BiH, travnička Palma je uvijek korak ispred svih i konstantno uvodi brojne novitete, a od sada će posjetioci moći uživati u inovativnim nargilama kakve ćete pronaći samo na ovom mjestu. 


Palma Oriental Caffe

Žitarnica 1/C

030 510 016

Palma Oriental Caffe je odlučio poslovanje podići na još veću razinu, te su osmislili vlastite inovativne nargile sa mnogo noviteta. Riječ je o nargilama vrhunske izrade napravljene od najkvalitetnijih materijala. Savremena ventilacija je smještena na novom mjestu, a tu je i kreativna staklena tacna otporna na toplotu. Jedinstven izgled i najbolje nargile sa najboljim aromama sa žarom koji se ne raspada nisu jedina novost.


Palma Oriental Caffe je odlučio izjednačiti cijene malih i velikih glava, tako da će cijena velike glave biti samo 5.50 KM!

Nove nargile možete degustirati od srijede, a svi gosti će biti počašćeni sa DIVAN aromama CIJELI dan sa NEOGRANIČENO BESPLATNIM NARGILAMA od 07:30 - 00:00.

Ne propustite biti dio jedinstvenog mjesta i isprobajte nargilu kakva se viđa samo u Palmi. Dobrodošli!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.