x

BEZ KOMPLEKSA

Ove tri pjevačice se ne stide pokazati kako izgledaju bez šminke: Poznata, ali prirodna lica

Kada se sklone sve kamere, one svoje upale i pokažu svijetu šta se krije iza šminke

Šminka je tu da na drugačiji način i umijećem postignemo lijep izgled, ali sve zahvaljujući već prirodnoj ljepoti preko koje je nanosimo.

Može biti teško osjećati se podjednako samouvjereno sa i bez šminke, ali ove zvijezde dokazuju da nikada ne treba da se stidite svog izgleda.

Dosta poznatih lica je započelo ili je već uveliko na putu prihvatanja svog izgleda kada se uklone sve kamere i kada dođu kući poslije prikazivanja u punom sjaju. Na svojim društvenim mrežama su pokazale svoj prirodan izgled, kako lica, tako i tijela, a ove tri dame su upravo po takvom ponosu poznate.


Selena Gomez

Selena se već godinama, a možemo reći da je uvijek tako i bilo, koristi svojim prirodnim izgledom kao glavnim oružjem ljepote. U mnogo navrata je govorila o ljubavi prema vlastitom biću, kako iznutra, tako izvana. Čak i kada na društvenim mrežama objavi tutorijal spremanja, uglavnom započinje onako kako je realno: Od pidžame i razbarušene kose, do haljine i dotjeranog izgleda. Često se šminka sama, s obzirom na to da predstavlja i svoje proizvode, predstavljajući ih kao "alat" koji će voljeti vašu kožu i tako je uljepšati.


Lejdi Gaga

Pjevačica koja svojim pojavljivanjima na nastupima ili drugim događajima uvijek iznenadi kostimom, šminkom ili nekim novitetom, jeste sigurno Lejdi Gaga (Lady). Međutim, koliko god se od nje očekuje neočekivano, ona želi da svijet upamti i njeno prirodno lice, koje je nosilac brojnih šminkerskih umijeća i trikova. Više puta je svoje kućne selfije postavljala, a sam taj čin je uz opise ohrabrivanja bio dovoljan da pokaže kako je čovjek koji voli sebe - sretan čovjek.


Majli Sajrus

Na Majlino (Miley Cyrus) samopouzdanje je svijet već navikao, međutim, ponašanje ne polazi samo od njenog karaktera i opravdati njegov izvor riječima "Jednostavno je takva", već je to i do dobrog osjećaja u svom tijelu. Ne stidi ga se, što smo u mnogo prilika primijetili. Pogotovo ne odbija da na svojim profilima pozdravi fanove bez bilo kakvih korekcija prije uključivanja kamere. I za nju, kao i za još koje ličnosti, "kućno izdanje" je stvar odjeće i ne odnosi se na lice bez šminke i nesređene frizure.

Izvor: avaz.ba




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.