x

Ovo budi svaku emociju u vama: Makedonac obradio Bebekov hit 'Oprosti mi što te volim' - naježiti ćete se! (VIDEO)

Daniel Trencovski je mladi, talentovani pjevač/klavijaturista, dečko čarobnog glasa, poznatiji kao DANYLIVE o kojem je naš portal već pisao. Kroz proteklih osam godina prenio je mnoštvo osjećaja, a upravo emocija koju posjeduje osvojila je srce publike. To je i recept za sjajne provode koje pravi u Parizu, gdje živi i redovno nastupa uz najveća imena estradne scene. Također, čest je gost događaja u Belgiji i Njemačkoj. Svoj rad je usavršio, a ljubav i posvećenost poslu koji voli dovode ga do sjajnih rezultata. Posljednji u nizu je cover - obrada hita Željka Bebeka 'Oprosti mi što te volim'. 


Danyje obradom Bebekovog hita izazvao lavinu pozitivnih komentara. Na svoj način je donio ovaj evergreen, a emocija koju prenosi budi "ono nešto" u vama. Brojne estradne zvijezde sa kojima gostuje u dijaspori su pohvalile rad ovog mladića, tako da nema sumnje kako je pred njim blistava budućnost.

Dany svojim glasom i ponašanjem na sceni osvaja srca brojne publike, pjevajući pjesme zabavnog i narodnog žanra. Njegov nadimak sa sobom nosi samo jedno - nezaboravan provod i najluđe noći. Svakako podržimo njegov rad lajkom na stranicu: https://www.facebook.com/DANYLIVEMUSIC/   

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.