x

haos

Ovo je bezobrazluk, batina je iz raja izašla: Toma Fila osudio Tamaru Đurić zbog bahatog parkiranja, a starleta mu sad odgovorila!

Starleta Tamara Đurić našla se u centru skandala kada se bahato parkirala na mjesto rezervisano za invalide u Beogradu na vodi, a nakon što je došao pauk ona se preparkirala i to preko pješačkog prelaza na trotoar.

Ona se pravdala da je "stala samo na 10 minuta", kaznu je naravno dobila, a sada je snimak njenog nepropisnog parkiranja pogledao i advokat Toma Fila u jutarnjem programu.

Nakon snimka, voditelj je Filu pitao kako bi on branio Tamaru, a advokat je istakao da ne bi.


"Ovo je bezobrazluk. Nije naš narod džabe govorio batina je iz raja izašla, ne znam kako bih drugačije rekao", rekao je Fila na Prvoj televiziji.

Ubrzo nakon njegove izjave, oglasila se Tamara na svom Instagram profilu, naglašavajući da poznati advokat propagira nasilje i da sve ovo doživljava kao "poziv na linč".


"Da li će neko da reaguje na to što Toma Fila propagira nasilje nad ženama na televiziji sa nacionalnom frekvencijom? Ja ovo doživljavam kao poziv na linč", žustro i bijesno je napisala starleta i dodala:

"Da li ovako priča jedan 'ugledni advokat' primitivno i sramno".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.