x

u kolicima, sa osmijehom na licu

Ovo je bilo posljednje pojavljivanje Marine Tucaković u javnosti! (Foto)

Tekstopisac Marina Tucaković izgubila je mučnu bitku sa karcinomom, koju je vodila duže od tri godine. Preminula je večeras, u nedjelju 19. septembra, u 68. godini.

Poslednji put se u javnosti pojavila 11. juna 2021. godine, na promociji albuma pjevačice Suzane Jovanović, a tada su se svi prisutni obradovali njenom dolasku.

Marina je na događaj stigla u invalidskim kolicima, ali je i tada zračila hrabrošću i njenom vanserijskom energijom i nadom da će sve biti u redu.


Foto: ATA Images

Naime, ona je godinama unazad vodila tešku borbu sa kancerom, te se na spomenutom događaju pojavila u invalidskim kolicima, a njeno stanje je mjesecima prije toga bilo stabilno što je pokazala i prilikom ovog pojavljivanja.

Marina je oduvijek važila za pravu damu, te je i tada bila stilizovana od glave do pete. Na sebi je imala šampanj bluzu, a svi su primijetili rajf na glavi na kojem su bili biseri.


Tom prilikom, Marina je za medije izjavila:

- Na terapijama sam i naravno, ne mogu da budem baš dobro. S obzirom na situaciju sa korona virusom imam redovne terapije. U početku sam ih vrlo teško podnosila, ali sada sam se već navikla.

Tucakovićeva je tom prilikom istakla i da vrijeme provodi uglavnom kod kuće jer se čuva i pazi od korona virusa.


- Malo sam izašla, i ja sam živa duša - rekla je ona.

Ona se povukla iz javnog života otkako je saznala za bolest, a njene fotografije povremeno je do ovoga trenutka objavljivao sin Milan Laća Radulović.

.

ž.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.