x

svi su mislili da imaju dobar odnos

OVO JE BIVŠI MUŽ ŽENE SLOBE RADANOVIĆA: Zarađuje milione, s Jelenom se sudio...

Jelena Radanović je poslije incidenta otkrila javnosti šta je sve trpjela godinama, iako si svi mislili da sa bivšim suprugom ima dobar odnos.

Jelenu, suprugu Slobe Radanovića, prije nekoliko dana fizički je napao bivši suprug ispred kuće u u Višnjičkoj banji, a vijest u srpskim medijima odjeknula je kao bomba. Na površinu su isplivali detalji iz prošlosti za koje se nije uopšte znalo, a javnost je ostala šokirana.

Naime, za domaće medije potvrdila da je bivši muž sa kojim ima dva sina nasrnuo na nju, zbog čega je odmah otišla u Urgentni centar.


Naime, kako su mediji ranije pisali Jelenin bivši muž je biznismen Igor Marković koji živi i radi u inostranstvu.

- Istina je da sam vlasnik jednog restorana u inostranstvu. Osim toga se bavim trgovinom nekretnina. Svakakve gluposti su se pisale vezane za moje zanimanje, pa mi je važno da sve to lijepo objasnim - rekao je Marković svojevremeno.

Od početka je podržavao romansu svoje bivše supruge Jelene i pjevača Slobe Radanovića, jer mu je bitno da majka njegove djece bude srećna.


- Jelena i ja odavno nismo zajedno, iako smo još u braku. Ona je već dugo slobodna žena, tako da je apsolutno njena stvar to s kim se viđa - rekao je Marković za medije jednom prilikom.

Do ovog incidenta, i Jelena i Igor su isticali da su ostali u odličnim odnosima nakon kraha njihove bračne zajednice, kao i da im je bitno da tako i ostane u budućnosti zbog odgajanja i vaspitavanje njihove zajedničke djece.

- Nas dvoje smo u dobrim odnosima i pričali smo već na tu temu. Nemam ništa protiv njenih izbora, ona je majka moje djece i želim da bude srećna. Stvarno ne znam na kom je nivou njihova veza, znam samo da se druže - pričao je tada Igor za "Informer".


Sa druge strane, Marković je i za Slobu, sve popularnijeg pjevača na našoj estradnoj sceni, imao samo riječi hvale.

- Pa zašto bi mi to smetalo? Želim joj svu sreću ovog svijeta, jer samo srećna žena može biti dobra majka našoj deci. On je jedan fin i kulturan mladić - zaključio je tada Igor.

Takođe, i Radanović je bio istakao da sa njim ima vrlo korektan odnos.

- Bolji odnos nisam mogao da izaberem sa Jeleninom djecom iz prvog braka, funkcionišemo fenomenalno. Upoznao da Igora odavno, imamo korektan odnos, normalan je čovjek. Nema nikakve zle krvi među nama - govorio je prije incidenta Sloba o bivšem suprugu svoje izabranice.


Poslije napada na Jelenu, pjevač je bio nevjerovatno besan, a o svemu se oglasio na svom Instagram profilu i to jednom rečenicom:

- Kad mačke nema, miševi kolo vode.

Jelena je potom otkrila strašne stvari sa kojima se suočavala otkako je odlučila da napusti Igora.

- Od kad sam napustila bivšeg muža, stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbjegne plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja - započela je Jelena, pa nastavila:


- Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživjela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin Naum je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše djece je dijelom finansijski i najviše se odnosi na Naumovo liječenje. Pošto su naša djeca tužena, ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je - priznala je.

Zatim se osvrnula na Markovićev napad na nju.

- Ne mogu detaljno da prepričavam šta se zaista danas desilo. Upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije nanio on. Povrede mi jeste nanio on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dijete u kola i tako je sve počelo. Lažno me prijavljuje policiji i centru za socijalni rad, a danas se krije iza svoje djevojke! - rekla je.


Istakla je da je mislio da ga nikad neće ostaviti, jer se obogatio.

- Sama sam kriva, ja sam ga birala. Čovjek se tokom braka obogatio, pa je mislio da može da me udara, vara i psihički uništava. Mislio je da neću otići od miliona, naročito sa djetetom koje ima posebne potrebe.

Sa ove tačke gledišta odluka da se razvede je bila najbolja moguća.

- Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mom životu. Zato me je Bog nagradio Slobom- rekla je ponosno Radanovićeva.

.

.

Izvor: Stil Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.