x

ovdje uživa

Ovo je Cecina vila na Kipru od 400 kvadrata: Komšije su joj suhi bogataši, a zbog ovog detalja je svi žele! (Foto)

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović posjeduje luksuznu vilu na Kipru tik uz samo more, u kojoj često puni baterije između poslovnih obaveza. Ona ovog ljeta zajedno ide sa kćerkom Anastasijom i sinom Željkom, koji će povesti i svoju porodicu.

Pjevačici su na posljednjem spratu vile smješteni manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu, piše Informer.

Kuća od 400 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen u kojem uživaju članovi porodice Ražnatović i njihovi prijatelji.


- Željela sam nešto egzotično, lijepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je donio fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mjesečno otplaćujem - kazala je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".


Pjevačica godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju jako zavoljela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena djeca su se tamo školovala.

- Imam komšije Irance, Kiprane i Ruse s kojima imam sjajan odnos. To su ostvareni ljudi kojima ništa ne znači moja slava u Srbiji. U Aja Napi je predivno ljeto, a prija mi i da odem tamo kad u Srbiji zahladni. Dragocjen mi je mir koji imam u mojoj drugoj kući - rekla je ranije Ceca, a ovakav dom usred sredozemnog mora vjerujemo da malo ko ne bi poželio.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.