x

OVO JE DETALJAN PLAN: Evo KADA Sloba ulazi u Zadrugu - sve je smislio sa Lunom prije ulaska, BIĆE ZAJEDNO UNUTRA!

Sloba Radanović i Luna Đogani i dalje su u vezi, iako to vešto kriju od javnosti, navodi "Hit Informer"! Pred početak druge sezone "Zadruge" njih dvoje su se našli u pjevačevom stanu na Novom Beogradu, gdje su proveli noć zajedno. Tada su se pomirili i dogovorili da nastave romansu.

- To je bila jedna veoma emotivna noć puna suza, smijeha, poljubaca... Tada su se dogovorili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Sloba se poslije prve sezone udaljio od Lune jer su mu menadžeri govorili da loše utiče na njegovu karijeru. Baš zato je ona prihvatila učešće u "Zadruzi 2". Dogovorila se sa Slobom da popravi imidž koji je stvorila u javnosti, da skine etiketu bahate ljubavnice i da onda budu u normalnoj vezi - kaže izvor blizak Radanoviću.


On dodaje da je baš zbog tog njihovog dogovora Sloba pristao da uđe na nedjelju dana u "Zadrugu" tek pred Novu godinu:

- Njega su ubjeđivali da uđe u šou odmah na početku, međutim on je na to kategorično odbijao. Čak nije želio da uđe u Bijelu kuću ni na kratko kada im je 7. septembra bila godišnjica, već je pričao sa Lunom preko Drveta mudrosti. Cilj im je da je ljudi upoznaju Lunu u nekom drugom svjetlu, da joj oproste greške iz prve sezone, pa da onda on uđe i da u šouu javno obnove romansu - prenosi izvor.


Slobin prijatelj dodaje da se Radanović neće zadržavati u rijalitiju duže od nedjelju dana iz više razloga. Prvi su njegove poslovne obaveze, međutim, one nisu jedini problem:


- Dobro su razmislili o svemu i ne žele da ponovo upadnu u istu zamku: da pred kamerama imaju se*s, rasprave, svađe... Pomiriće se, uživaće tih nedjelju dana, pa će je onda on čekati da izađe iz šoua da konačno uživaju u svojoj ljubavi - rekao je sagovornik.


On takođe objašnjava i zbog čega onda Luna plače u rijalitiju i pljuje Slobu ako su već ponovo u ljubavi:

- Njih dvoje su se pomirili noć pred njen ulazak u šou, dok su više od dva mjeseca bili razdvojeni. U tom periodu je ona bila depresivna, završila je kod psihijatra i vjerovatno se i sada plaši da je on ne izda. Sigurno strahuje da može da odustane od planova i vrati se Kristini. Pa više puta ga je pitala i te noći: "Jesi siguran da me voliš, jesi siguran da ćemo biti zajedno?!". Da bi je uvjerio u iskrene namjere poklonio joj je onaj krstić o kome toliko priča i sve majice u kojima je spavala - završava izvor za "Hit Informer".


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.