x

tuga

Ovo je djevojčica (2) iz Vršca kojoj je otac oduzeo život: U dvorištu njene majke potresni prizor!

Marko B. (35) iz Vršca koji je udavio juče svoju dvogodišnju kćerku, a potom se objesio, najavio je stravični zločin poslavši svojoj supruzi Suzani, s kojom je bio u procesu razvoda SMS.

Na kući nesrećne žene okačena je umrlica djevojčice a svuda po dvorištu su njene igračke.

- Tužnog srca javljamo svojim rođacima, prijateljima i poznanicima da je naša mila i draga Petra Budimirović preminula dana 4. oktobra u svojoj trećoj godini. Sahrana će se obaviti 6. oktobra u Vršcu u 16 časova iz kapele. Laka joj zemlja - piše na umrlici.


Foto: Kurir 

Komšije majke ispričale su za Kurir da su svi ostali u šoku kad su čuli šta se desilo.

- Dolazili su ovdje nekoliko puta mjesečno. Nju znam dugo, a i njega određeno vrijeme. Viđali smo ih kako se šetaju sa djetencetom još u kolicima - rekle su komšije i dodale:

- Uvijek su bili nasmijani. Djevojčica je išla i mahala svima kad su prolazili. Fino i kulturno se jave uvijek. Nije izgledao kao monstrum. Obično se kod komšija čuje vika, galama i svađa ali kod njih nikada. Ne bismo nikad pomislili na ovo.


Izvor blizak Marku B. ispričao je za Kurir da je tu već bilo problema.

- Za javnost oni su bili skladan par, ali ono što se dešavalo između njih malo je ko znao. On je bio liječeni psihijatriski bolesnik i očigledno je da tu nije nešto odrađeno kako treba - objašnjava on i dodaje:

- Greška je što je njemu dato dijete. Tu su službe pogriješile. On je to jadno dijete ubio sigurno da bi napakosti ženi i da bi ona patila.


Nezapamćenoj tragediji, prema nezvaničnim informacijama, prethodio je razlaz Suzane B. i Marka B., kao i prijava za nasilje u porodici koju je protiv njega nedavno podnijela. Navodno, djevojčica je juče bila po odluci Centra za socijalni rad kod oca. Prije zločina, Marko B. je prema nezvaničnim informacijama, najavio užas koji je potom počinio:

- Ub.ću dijete i sebe - pisalo je u poruci koju je poslao svojoj supruzi s kojom je bio u procesu razvoda.


Preplašena žena, odmah je pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičan prizor. Komšija je ispričao za Kurir kakav jeziv prizor je zatekao juče.

- Izašao sam iz stana juče, on mi je bio prvi komšija. Kada sam pogledao ka njihovom stanu vidio sam da su vrata poluotvorena. Na podu je ležala mrtva djevojčica, bila je polug.la. To je nešto najjezivije što sam vidio u svom životu, vjerujte mi bolje da to nisam vidio - rekao je komšija i dodao da nije čuo nikakvu buku.

..

.

.

Izvor: Kurir 
Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.