x

davno je to bilo

Ovo je Duškova posljednja fotografija sa Jelenom: Dugo se spekulisalo da nisu zajedno, a datum objavljivanja sve govori!

Jelena Karleuša i Duško Tošić sporazumno se razvode poslije 14 godina braka, iz kojeg su dobili dvije kćerke.

Pjevačica je na Instagramu saopštila da su zajedno riješili da stave tačku na svoj odnos, iako se već dugo vremena spekulisalo da nisu više zajedno.

Međutim, ukoliko pogledate njihove profile na društvenim mrežama primijetićete da zajedničku fotografiju nisu imali jako dugo. Na Instagram profilu Duška Tošića nalazi se 277 postova. Većina objava ilustruje njegov život na fudbalskom terenu, dok je na onima koje svjedoče o njegovoj svakodnevici uglavnom sam ili sa kćerkama Atinom i Nikom.


Da bi se pronašla fotografija njegove supruge Jelene Karleuše, profil dugo treba pretraživati unazad, tačnije sve do 2016. godine. Naime, juna te godine Duško Tošić posljednji put objavio je porodičnu sliku na kojoj su svo četvoro.

Srećni zajednički trenuci zabilježeni su na ljetovanju u Dubaiju, a kadrovi su nastali u bazenu gdje su se družili sa razigranim delfinom.


Od tada je prošlo skoro šest godina, a novijih zajedničkih objava nema. Da je ovo bila potvrda da u Jeleninom i Duškovom braku već dugo nisu cvjetale ruže sada je jasno.

Bilo kako bilo, ni profil Jelene Karleuše ne razlikuje se mnogo od Duškovog. Istina, na njemu je neuporedivo više postova, preko četiri hiljade, ali su svi novijeg datuma posvećeni njoj i djeci.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.