x

postigla dogovor

Ovo je honorar Miljane i njenog dečka: Molila je produkciju da je vrate u Zadrugu, nedjeljno će uzimati masnu lovu!

Miljana Kulić je jučer ekskluzivno za Informer.rs otkrila da večeras sa dečkom Nenanom ulazi u "Zadrugu 5".

Kako je Miljana bila otkrila, kontaktirala je Milicu Mitrović i pitala da se vrati u "Zadrugu", na šta je Velika šefica pristala i pozvala rijaliti zvijezdu na razgovor.

Međutim, kako sada navodi izvor "Blica", Kulićka će u "Zadruzi 5" navodno zarađivati zajedno sa momkom 2.000 eura nedjeljno, koliko je iznosio honorar samo za nju u prethodnoj sezoni.


- Miljana je bila svjesna da je optuživala lažno produkciju da su je opijali. Lagala je narod, a sada se nakon svega izvinila kada je izašla. Mislila je da će moći da živi od reklama, ali to nije bio slučaj. Kako je napolju ostala bez dinara, ona je pristala da se takmiči za 2.000 eura nedjeljno zajedno sa momkom, iako je ona sama nekada zarađivala toliko - priča izvor i dodaje:


- Napolju Miljanu niko nije htio da plaća za bilo kakav vid reklame. Snimila je pjesmu koju niko nije slušao, dok su mnogi kritikovali i njen pokušaj nastupanja u jednom popularnom klubu u Zagrebu. Ovo joj je jedina šansa da se izvuče iz svoje sopstvene propasti - zaključuje izvor blizak Miljani.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj supruzi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali ipak znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {[email protected]} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......