x

pjevač poslao emotivnu poruku

Ovo je Ivan koji je tragično poginuo na gliseru na Dunavu: Darko Lazić zanijemio od bola!

Od Ivana J. (38) koji je poginuo dok je upravljao gliserom koji se zakucao u baržu u Grockoj, zajedno sa svojom djevojkom Martom A. (37) koja je takođe stradala, na društvenim mrežama pozdravio se pjevač Darko Lazić.

- Duša me boli, počivaj u miru brate moj - napisao je pjevač na Instagramu.

Tijelo Ivana J. (38) koji je nastradao u nesreći na Dunavu u Grockoj poslato je na obdukciju, a biće podvrgnuto i toksikološkim analizama.

- Ivan je sa 12 godina izgubio oca. Gledao je kako gine dok se traktor na kom je bio prevrtao. Bio je dobar kao čovjek. Iza njega je ostalo dvoje male djece. Djevojka koja je nastradala bila mu je emotivna partnerka - kažu rođaci nastradalog.


Ivan se bavio prevozom pekarskih proizvoda.

- Volio je čamac i bio najsrećniji kada ga je kupio. Bilo ih je petoro na njemu. Čujem da je troje njegovih prijatelja u bolnici - kaže naš sagovornik.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom nezgode koja se dogodila dana 07.09.2022.godine u Grockoj, na reci Dunav, u Gročanskom dunavcu.


U toku dosadašnjeg postupka, utvrđeno je da su na motornom čamcu bili vozač Ivan J. (38) i njegova djevojka Marta A. (37) koji su preminuli na licu mjesta, dok su kod N.R., M.B., i N.G., konstatovane lake tjelesne povrede. Nakon izvršenog uviđaja, po nalogu dežurnog zamjenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu tijela preminulih prevežena su na Institut za sudsku medicinu radi vršenja sudsko-medicinske obdukcije.


Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti donijeta odluka.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.