x

loš pokušaj pranja

Ovo je jedina izjava Uroša Živkovića nakon skandala sa pjesmom "Ne volim te Alija"!

Uroš Živković, nekadašnji takmičar Zvezda Granda, ne samo da se ne kaje nakon pjevanja pjesme "Ne volim te Alija", već dodatno, putem Instagrama uvlači u priču i druge stvari, njemu nedostižne zvijezde, čime jasno nastavlja provokacije.

Kako Živković putem Instagrama dijeli objave u kojim ga označavaju i podržavaju osvanula je i jedna gdje se spominje Dino Merlin.

- "Samo da obavijestim one nekadašnje Srbe, koji se bune što je ovaj dečko pjevao jednu staru pjesmu od Baje Malog Knindže, Uroš Živković za razliku od vašeg Dine Merlina ovaj momak nije bio na ratištu tako da nemojte i poštenju i napadanju molim vas."


Koliko je isti taj Uroš Živković koji je rođen tek četiri godine nakon ratnih zbivanja bezobziran, te umjesto da se izvini, povuče i ne pokušava "oprati", on očigledno samo još više pada u ponor, pa ovakve objave podrške dijeli na svoj Instagram nalog. Do sada se oglasio samo jednom kada je imao loš pokušaj pranja: 


- Nisam nacionalista, veliki sam patriota, a tuđe poštujem. Imam puno prijatelja islamske vjeriospovijesti, odlično se slažem s njima i uvijek ih ugostim. Nastao je problem bez problema. Umjesto da akcenat bude na mojoj novoj pjesmi "Lazarica", koja je patriotska i rodoljubiva, akcenat se stavlja na skandal. Na tom nastupu mnogo ljudi mi je tražilo da otpjevam tu pjesmu i mi smo je otpjevali - objasnio je Uroš za medije nakon što se našao u središtu skandala.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.