x

zgodan dasa

Ovo je jedini muškarac kojeg je Ceca pokazala poslije Arkana: Nisu se krili i otvoreno su pričali o svemu!

Nekadašnji maneken Vladimir Cvetković Cvele i Svetlana Ražnatović bili su prije jedne decenije u vezi samo šest mjeseci, ali su za to vrijeme zajedno izlazili, pojavljivali se na gradskom događajima, boravili u vili Ražnatovića na Kipru, putovali...

Iako njihova ljubav nije potrajala, pjevačica i maneken uvijek su lijepo i s poštovanjem govorili jedno o drugom.

- Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih riječi. Desilo nam se ono što se dešava i drugim parovima, tako da u našem raskidu nema ničeg senzacionalističkog. Ostaćemo prijatelji, a sačuvaću samo lijepe uspomene na vrijeme provedeno sa Vladimirom jer drugačijih nije ni bilo - izjavila je Ceca nakon raskida, dok je maneken istakao da "Ceca ne voli mnogo da se kreće, pa većinu vremena provodi kod kuće", dok je on avanturista.


Cvele, koji danas ima 44 godine, ostavio je iza sebe manekensku karijeru i posvećen je vođenju klinike za transplantaciju kose.

Nakon njegovog i Cecinog raskida, spekulisalo se da je on u vezi s manekenkom Tijanom Stajšić, što je oštro demantovao, a poznato je da je kasnije bio u vezi sa znatno mlađom dizajnerkom Minjom Mihajlović, a potom i s doktorkom Tanjom Radenkov, kako su tvrdili mediji.

.

.

.

.

.

Izvor: Glossy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.