x

iste su

Ovo je kćerka Ruške Jakić: Svi govore da je pljunuta majka, nacija neće vjerovati o kome je riječ! (Foto)

Voditeljka Ruška Jakić je kćerku Anu Nadeždić dobila u prvom braku, a iako se sa mužem rastala kada je Ana imala samo tri mjeseca, Ruška se cijelog života trudila da nasljednici pruži sve što poželi i zaslužuje.

Ana je odrastala uz svoju majku, obrazovala se, a kada je došlo vrijeme za studije, otputovala je u Italiju, gdje je danas uspješan lajf kouč. Iako ju je biološki otac napustio kada je imala samo tri mjeseca, kćerka Ruške Jakić vezala se za voditeljkinog drugog supruga – muzičara Voju Milinu, koji je u njenom životu zamijenio očinsku figuru, piše „Story“.


„Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čovjeka u mom životu je bio snažan“, ispričala je Ana jednom prilikom za medije.


Ana je u osamnaestoj godini, na insistiranje svoje majke, upoznala svog biološkog oca.

„Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo ‘gdje si bio toliko godina…?'“, rekla je ona svojevremeno.

.

.

..

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.