x

Ovo je lijepa vaspitačica koju je žandarm raznio bombom: Zabranjena ljubav Marinu odvela u smrt!

Pavle R. (31) iz Stare Pazove najvjerovatnije je zbog neraščišćenih ljubavnih računa sa Marinom P. (28) iz Nove Pazove aktivirao ručnu bombu i oboje ih odveo u smrt u svom automobilu "opel vektra", na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice.

Šta se tačno dešavalo u vozilu prije same eksplozije, ostala je tajna koju će žandarm i vaspitačica odnijeti u grob.

Marina je, inače, radila kao vaspitačica u vrtiću u Staroj Pazovi, koji su pohađala Pavlova djeca, pa se pretpostavlja da su se tu i upoznali. Prema riječima Marininih poznanika, ona je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mjesto. Nezvanično, u Novoj Pazovi se najprije zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri mjeseca. Prije dvadesetak dana ona je ponovo promijenila radno mjesto i prešla u obdanište u blizini porodične kuće, gdje je radila do kobnog jutra. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, koji je djecu često dovodio u vrtić.


Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije htio da se razvede od žene zbog nje. Zbog toga je čvrsto riješila da prekine svaki kontakt sa žandarmom i vrati se staroj ljubavi, kako bi mogla da osnuje svoju porodicu.

Marinini prijatelji negariju da je tjerala Pavla da se razvede. 


Pavle je oko godinu dana bio pripadnik novosadskog odreda Žandarmerije, ranije je bio zaposlen u Policijskoj stanici Stara Pazova. Njegove kolege zatečene su onim što je učinio u utorak ujutru, svi su još u šoku i nevjerici, pogotovo što je odavao utisak čovjeka posvećenog porodici, djeci i religiji.

Inače, stradali žandarm bio je u centru pažnje prije tri godine, kad je u medijima pričao o svom hobiju - rezbarenju ikona i gusala.

.

.

.

.

.


(Kurir.rs/Novosti)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.