x

svi mislili nestao

Ovo je mali Andrej (12) koji je nastradao u piru Audija smrti u Nišu: Sirota majka kao da je predosjetila, odmah pošla da ga traži!

BEOGRAD/NIŠ - Sinoćna stravična nesreća u Nišu dobila je jutros šokantan preokret i to zao da gori ne može biti. Druga žrtva stravične saobraćajne nesreće, koja se sinoć dogodila na Bulevaru Medijana u Nišu, nije djevojka nego dvanaestogišnji dječak Andrej P.

Mališana, koji je išao trotoarom, svojim vozilom "audi" beogradskih tablica pokosio je Beograđanin N. S. (19), a od siline udarca ga je prebacio preko ograde niškog vodovoda.

Kako Kurir saznaje, majka nesrećnog dječaka kao da je predosjetila - sva izbezumljena došla je na mesto stravične nesreće za koju se vijest odmah pronijela Nišom jer je mislila da je on među poginulima pošto je nestao u isto vrijeme i na istom mjestu.

Pošto je objavljeno da je na tom mjestu poginula devojka, ona je nastavila da ga traži misleći da je iz nekog razloga nestao i ne sluteći da je preminuo na samo nekoliko metara odatle.


Sirota majka odmah je podigla uzbunu na mrežama, prijavila policiji i pošla da ga traži čim ga nije bilo da se vrati iz prodavnice...

Dječak je poginuo na mjestu, a do zabune i prve informacije da je na mjestu poginula djevojka došlo je jer je dječak imao dužu kosu.

Naime, dječak je išao do tržnog centra da bi prema jednoj verziji kupio punjač, a prema drugoj hranu za psa - i vraćao se kući kada je udaren kolima. Smrtno je stradao na licu mjesta.


Pošto se dugo nije vraćao majka je pošla da traži sina. Njegov nestanak je kasnije prijavila i policiji, pišu Novosti. Iako je prvobitno javljeno da je u nesreći poginula djevojka, nakon identifikacije tijela ustanovljeno je da je u pitanju dječak, a zabuna je nastala zato što je mališan imao dugu kosu.

U istoj nesreći teško je povrijeđen još jedan pješak, četrdesetosmogodišnji D.I, koji je preminuo po prijemu u nišku bolnicu.

Tako je saobraćajna nesreća koja se sinoć desila u Nišu odnijela život 12-godišnjeg dječačića - a tijelo sina za kojim je majka tragala ckijelu noć pronađeno je u blizini mesta nesreće.


Prema izjavama očevidaca, audi se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake koji su bili na trotoaru. Prema nezvaničnim informacijama, Beograđanin je došao u Niš da bi praznike proveo kod rođaka. U trenutku nesreće nije bio u alkoholisanom stanju. Policija je potvrdila događaj i saopštila da se sve okolnosti događaja utvrđuju.

Prema izjavama očevidaca, „audi“ se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra „Stop šop“ kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pješake. Očevici kažu da je prizor bio stravičan da su pješaci od siline udarca preletjeli preko ograde kraj puta.

- Vozio je veoma brzo, proklizao i udario prvu žrtvu - dječaka koju je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je žrtva na licu mjesta ostala mrtva - kazao je jedan Nišlija koji se zatekao na mjestu nesreće.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.