x

ekskluzivne fotografije

Ovo je Maserati kojim je košarkaš Bodiroga umjesto 80 jurio 174 kilometra na sat!

Proslavljeni košarkaš i reprezentativac Dejan Bodiroga uhvaćen je preksinoć dok je svojim "Maseratijem" jurio 174 kilometra na sat tamo gdje je dozvoljeno samo 80.

Kako nezvanično saznajemo, njega je presretač MUP zaustavio na relaciji od pumpe "Zmaj" ka Gazeli, nedaleko od Beogradske arene.

- Presretač je automobil "Maserati" zaustavio oko osam minuta iza ponoći u smjeru od Šida ka Beogradu, na području Novog Beograda, tačnije u blizini Arene. Policija ga je u jednom trenutku obišla i dala mu signal da stane, što je vozač i uradio. Vozač je na komentar da je vozio duplo više od dozvoljene brzine rekao da nije primijetio koliko brzo ide - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.


On je dodao da, s obzirom na to da je riječ o srpskom državljaninu koji nije imao alkohola u krvi, vozač je pušten da nastavi vožnju, ali će mu biti pisana prekršajna prijava.

- Prekršajnu prijavu dobiće u redovnom postupku i platiti kaznu. Ta prijava može da mu stigne za 10 do 15 dana iz suda - rekao je naš sagovornik i dodao da, srećom, nije izazvana nikakva saobraćajna nezgoda.


Prema nezvaničnim informacijama, košarkaš se te noći navodno vraćao iz inostranstva. Pokušali smo da dobijemo i njegov komentar, ali, nažalost, on nije odgovarao na pozive telefona poznatim redakciji, piše Kurir. Međutim, u kratkoj izjavi za jedan medij navodno je rekao da ne želi da komentariše slučaj. Proslavljenom asu košarke zbog ovakve vožnje prijeti do 15 dana robije, 15 kaznenih poena i zabrana vožnje od osam mjeseci.

Podsjetimo, ekipa Ekskluziva.ba portala je Bodirogu upravo sa ovim Maseratijem prije tri mjeseca uslikala u Trebinju. Proslavljenog košarkaša smo tada zatekli kod manastira Tvrdoš.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.