x

Ovo je najpoželjniji par obuće za ljeto

Ako ste od onih žena koje moraju da isprate sve trendove, papuče na štiklu definitivno se moraju naći na vašoj šoping listi za ljeto!

I dok smo tokom zime nosili teksas jakne i lagane mantile, na proljeće nas je dočekao snijeg. Međutim, kako zbog novonastale situacije moramo da sjedimo kod kuće, zašto se ne bismo pripremili za neke ljepše dane – ljeto, šetnje i novi modni trend kojem će se mnoge žene obradovati.

Riječ je o najatraktivnijem modelu papuča koji nas čeka ove sezone. I dok su izlozi prodavnica obuće u svim svjetskim gradovima preplavljeni jednim modelom – papučama na štiklu, koji čekaju na sve ljubiteljice mode i to u najrazličitijim bojama, za sada smo imali prilike da ih vidimo samo na mnogim trendsetericama na Sedmici mode u Milanu koja je održana prošlog mjeseca.

Radi je o poprilično nepraktičnom modelu obuće sa tankom štiklom, koji podsjeća na neke koji su se nosili 90-ih godina prošlog vijeka, a u kojem je teško hodati jer skočni zglob nije fiksiran. Međutim, kako to obično biva, dame nisu nikako željele da ga se odreknu, a poznate žene počele su da se utrkuju koja će ga prije ponijeti.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.