x

gradačac

Ovo je Nizama Hećimović, ubijena je jer je prijavila nasilje: Monstrum je prvo brutalno pretukao, pa je obamrlu od udaraca tjerao da priča!

Nizama Hećimović žrtva je brutalnog ubistva Nermina Sulejmanovića koje je prenosio uživo na Instagramu.

Prijatelji i porodica u šoku i bolu se opraštaju od mlade i lijepe majke. Na njenom profilu mogu se vidjeti slike sa kćerkicom, koja je još beba.

Nizamino ubistvo monstrum je prenosio uživo na Instagramu. On je prvo krvnički pretukao suprugu a potom ju, krvavu i sa brojnim povredama, snimao dok obamrla od udaraca i lica izobličenog od povreda, sjedi ispred kuće.


Ubica je potom uzeo pištolj, a u pozadini snimka se čuje dijete kako plače. Sulejmanović potom snima teško povrijeđenu suprugu uz riječi "gledajte, kad imate posla s ****** koja te prijavi policiji". Kako se moglo vidjeti na uznemirujućem snimku, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.


- Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dijete - teškom mukom rekla je ona, nakon čega joj je ubica hladnokrvno ispalio hitac u glavu.

Podsjetimo u krvavom pohodu Nermina Sulejmanovića, ubijeni su Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva nevječana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani.

Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.