x

Ovo je posljednja poruka Jelene Karleuše!

Pjevačica Jelena Karleuša trenutno se nalazi na svim naslovnim stranama, jer je njen navodni ljubavnik Ognjen Vranješ objavio pjevačicine gole fotografije, za koje diva tvrdi da nisu njene.

Pjevačica se nekoliko puta oglasila na društvenim mrežama i poručila da fudbaler laže, da mu nije slala eksplicitne fotografije, da se na slikama ne nalazi ona, da je u pitanju fotomontaža... ali dok ona piše, mediji pronalaze "nove poruke" koje je navodno razmijenila s kolegom svog supruga i pripremaju nove naslovnice, poput onih koje su danas osvanule na štandovima širom Srbije i šokirale javnost.


Jelena se nalazi u Kini, kod supruga Duška Tošića, odakle je tvitovala i tražila pomoć predsjednika da "joj pomogne i zaustavi ovo ludilo, ako ne zbog nje, ono zbog supruga, djece, bolesne majke", a onda se obratila pratiocima i Srbiji.

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža riješili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.


Jelena je dodala i:

- Imam veliki ružan ožiljak od tri carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mlađa kćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je posljednji put da sam se oglasila. Zbogom.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.