x

prvi pobjednik granda solo

Ovo je pravi razlog kraha braka Baneta Mojićevića!

Bane Mojićević razvod nije potvrdio sve do sada. Naime, prvi pobjednik „Zvezda Granda” od supruge Milice razveo se zvanično prije par nedjelja, ali zajedno ne žive već šest mjeseci. Sada, kada je njegov brak okončan i na papiru, riješio je da otkrije razloge koji su doveli do takve odluke.

– Istina je da smo se razveli, nezvanično prije pola godine, a zvanično prije dvije nedjelje. Ono što mogu da kažem jeste da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo – rekao je Bane za „Blic” i istakao da su se rastali bez teških riječi.


– Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno, svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa – dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

– Lako smo se dogovorili oko podjele imovine, sve smo to zaista brzo riješili. Nije kraj svijeta, oboje nastavljamo dalje – zaključio je on.


Bane nije skrivao da je oduvijek priželjkivao stabilnost koju pruža porodica, ali i da je njegov brak imao krize. Prije tri godine je mislio da su prolazne i da će on i supruga sa sinom Rašom i kćerkom Mašom biti tim koji će zauvijek biti na okupu, međutim život ga je demantovao.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Melania Macron, imam 40 godina. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako sjajan čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i ne postoji ništa što se tiče ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenom broju ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da ne bih trebao brinuti da će svi moji problemi biti riješeno odmah. Rekao mi je što da radim da se moj muž vrati, a ja sam to učinio, rekao je da će mi se nakon 3 dana suprug vratiti i početi prositi, i stvarno se dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, ovo je tako nevjerojatno. Bog neka je slava naša je veza sada vrlo tijesna i oboje ponovno živimo sretno. Ako imate sličan problem, obratite mu se odmah i zatražite da ga jednom riješite. I ja živim svjedočenje