x

Ovo je pripadnik Žandarmerije koji je raznio sebe i ljubavnicu: U slobodno vrijeme rezbario ikone, iza sebe ostavio dvoje male djece!

Na putu između Batajnice i Nove Pazove jutros su nešto poslije 9 sati pronađena dva beživotna tijela u "opel vektri". Sumnja se da se pripadnik Žandarmerije Pavle R. (31) sa jednom ženskom osobom raznio u automobilu.

Vozilo je pronašla policijska patrola, koja je zatekla u automobilu sa oštećenom karoserijom beživotno tijelo muškarca na vozačevom i žene na suvozačevom mjestu.

Sumnja se da su motivi ove tragedije ljubavni problemi, a prema nezvaničnim informacijama raznijeta žena nije supruga Pavla R.

Mediji prenose da je Pavle R. iz Stare Pazove radio  u novosadskom odredu Žandarmerije, a u slobodno vrijeme bavio se rezbarenjem ikona i gusli zbog čega su o njemu pisali i pojedini mediji.


- Vjerujem da je biti policajac častan, viteški i težak posao. Kada dođem kući, svega ima u glavi. Rezbarenje drveta mi pomaže da saberem misli, da sve to izbacim iz sebe, da se opustim i da sutradan na posao odem hladne glave - ispričao je prije dvije godine Pavle R.

On je za sobom ostavio suprugu i dvoje maloljetne djece.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.