x

ostavio je poslije četiri godine

Ovo je prvi muž Dalile Mujić: Sa njim je živjela prije Dejana, Kurtešija je preotela drugarici!

Ljubavni život Dalile Mujić oduvijek je bio turbulentan, a njene veze poznate javnosti oduvijek su intrigirale gledaoce rijalitija.

Ipak, malo je poznato da je bosanska starleta prije udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvjesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živjela u Austriji, tačnije Beču i u Švajcarskoj.

Iako se posljednjih godina trudila da se "opere" od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi vjeruju da je udaja za Dejana bila samo dio njenog plana da promijeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je prije Dragojevića, Mujićka već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.


Kako kaže izvor blizak starleti, prvog supruga je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobjegla od kuće kako bi živjela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živjeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona.


Navodno, on se u to vrijeme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prijestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka.

Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživio i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedjeljama bio u komi. U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale. Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i djevojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je otjerao Dalilu od sebe, jer nije želio da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želio da čuje za nju.


Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz "Parova", Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

- Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete do tog čovjeka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo - rekla je Zerina prije nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esu od najbolje drugarice.


I Mili je bio upoznat sa ovom pričom.

- On se bavio pljačkom i bio je i u zatvoru. Čovjek je romske nacionalnosti, a Dalila je sa njim vitlala po Austriji i Švajcarskoj dok je imao love. Kada je doživio nesreću pokazala je pravo lice zbog čega ju je šutnuo, jedva se otarasio bijede - rekao je Mili.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.