x

haos u dohi

Ovo je razlog svađe ispred hotela u Kataru? Anastasiji propalo iznenađenje za Gudelja, a za sve joj krivi njegova mama i sestra?

Anastasija Ražnatović navodno se posvađala sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom ispred hotela u Kataru, zbog toga što se on, dan uoči proslave osam mjeseci njihove veze, susreo sa svojom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, ali ne i s njom.

Njoj je zbog toga propalo iznenađenje koje mu je spremila, zbog čega je fudbaleru zamjerila, ali su već sutradan riješili sve probleme i nastavili dalje. Ona od njega nije očekivala da se ne vidi s porodicom, već da i za nju pronađe malo vremena.


- Anastasija se bila potrudila da iznenadi Gudelja za osam mjeseci zabavljanja. Kada je čula da će selektor Piksi da dozvoli kratak susret porodica sa igračima, htjela je da dođe kod njega u hotel i sve je bila organizovala. Ipak, navodno, baš se naljutila kada joj je Nemanja preko video-poziva rekao da će mu tada doći u posjetu majka i sestra i da je bolje da ne dolazi kako ne bi došlo do neprijatnog susreta između njih tri. Njoj je bilo teško što nije mogao da nađe malo vremena i za nju, pa su navodno taj razgovor završili s povišenim tonom - započinje priču izvor blizak Ražnatovićevoj, pa nastavlja:


- Anastasija ipak nije htjela da ostane nedorečena, pa je samoinicijativno otišla ispred hotela rano ujutru pred utakmicu sa Švajcarskom. Tu su nastavili svađu. Opet mu je rekla da je ljuta što nije imao vremena za nju, ali da mu ne zamjera što se vidio s porodicom. Objašnjavala mu je da joj je propalo iznenađenje. Tada se, navodno, Nemanja baš iznervirao, pa joj je rekao da ga ne zamara više s tom pričom uoči važne utakmice sa Švajcarskom. On je insistirao da se vidi sa Oliverom i Vanjom, jer mu mnogo znači podrška njih dvije, ali i dodao da mu je drago što je i ona došla da ga podrži. Pošto je pjevačica tada govorila glasnijim tonom, fudbaler joj je rekao da ide u svoj hotel i da ga više ne blamira pred saigračima i da mora da ide na trening. Otišla je baš ljuta - dodaje izvor.


Kada je malo ohladila glavu, Anastasija je shvatila da je ipak burno reagovala, pa je uoči utakmice sa Švajcarskom, koju je naša reprezentacija izgubila, na dresu s Gudeljevim prezimenom, koji je tada nosila, markerom dopisala: "Srećnih osam mjeseci!" Na samoj utakmici, prema priči izvora sa same utakmice, ona je bila jedna od najvatrenijih navijačica Srbije, a da su na kraju riješili sve nesuglasice, potvrđuje i to što ga je ona sačekala na aerodromu po povratku s Mundijala u Kataru, kao i njihov zajednički odlazak u Španiju, gdje se trenutno nalaze.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.