x

filip mrkajić

Ovo je Romanin dečko sa kojim je pljačkala bankomate!

Romana Panić konačno je uslikana s dečkom Filipom Mrkajićem! Paparaco Kurira je pjevačicu sa izabranikom, s kojim je uhapšena prošle godine u Australiji zbog krađe novca sa bankomata, fotografisao u Banjaluci ispred jednog noćnog kluba.

Pjevačica je nekoliko dana ranije došla u svoj rodni grad jer je imala i nastup na privatnom slavlju, nakon kojeg je riješila da se provede s dečkom, prijateljima i saradnicima. Kada smo naišli, vidjeli smo da pjevačica razgovara s dečkom, za kojeg su nam ljudi koji ga poznaju potvrdili da je u pitanju Mrkajić, piše Kurir.


Foto: Kurir

Oni su nekoliko minuta proveli u priči, sve dok ih jedna djevojka nije pozvala da krenu. Tada su se uhvatili za ruke, ali je Romana, čim je spazila našu ekipu, pustila svog dečka i ruku stavila u džep. Bila je nasmijana, prišla nam je i porazgovarala, a on se sklonio, javlja Kurir.


Nakon što je dala intervju, u više navrata je pitala šta će novinari u Banjaluci, ali joj je menadžerka skretala pažnju da treba da krenu, pa joj je i prišla kako bi je odvojila od njih. Svi zajedno su šetali gradom, međutim, pjevačica se konstantno osvrtala i gledala nadajući se da je nisu uslikali sa dečkom.


- Ovdje mi je uvijek lijepo, volim da dođem, makar jednom mjesečno. Ovaj put to je bilo i privatno i poslovno, pjevala sam na jednoj privatnoj zabavi. Ljeto provodim malo radno, malo paradno. Kao i svi. Meni je trebalo godinu dana da počnem da radim i od septembra počinjem sa pripremama novih pjesama, to je u planu. Mene publika voli i poštuje, to mi je najbitnije - rekla je Romana za Kurir, ali o dečku nije zucnula ni riječ.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.