x

haos

Ovo je sitan n.rko trafikant i nažalost veliki n.rko konzument! Ana nikad žešće oplela po Rasti: Sramoto za muški rod, pu, bre!

Reper Stefan Đurić Rasta izjavio je da ne želi da komentariše napad bivše supruge Ane Nikolić iz roditeljske ljubavi prema njihovoj kćerki.

Takođe, Rasta je naveo da ne zna da li je Ana bila u alkoholisanom stanju kada ga je prozvala na Instagramu, na šta mu je ona odgovorila, a sada se oglasila i na svom Instagramu.

"Nisam ni pročitala, a nema ni potrebe... "Iz roditeljske ljubavi" nekada nažalost rode se i "nesoji" nisam ja majke mi... Nije Tara, tate mi.. Biće ipak da si niko. Ti, sramota za muški rod. Pu, bre", napisala je ona i dodala:


"Veliki pozdrav za čuvare iz CZ-a jer mogli su, ali nisu me svlačili golu u posjeti ovom sitnom n.rko-trafikantu i nažalost velikom n.rko-konzumentu."

Ona se potom ponovo dotakla perioda kada je obilazila Rastu u zatvoru.


"I da ne zaboravim, policajke, koje nisu znale kako tačno da me zavedu.. Jednostavno ne postoji opcija "bivša žena". E, ja sam ta. Glupa gluperda. Evo sama se prijavljujem za nagradu "najveći idiot", dodala je Ana.


Podsjetimo, Rastu su na promocije nove pjesme novinari pitali da li smatra da je Ana bila u pijanom stanju kada ga je prva potkačila na Instagramu, ali on nije želio previše da komentariše tu situaciju.

"Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku", rekao je Rasta.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.