x

Ovo je sporni snimak zbog kojeg svi misle da Dušica Jakovljević vodi Zadrugu pijana! (VIDEO)

Dušica Jakovljević našla se na meti gledalaca koji su pratili emisiju koju je vodila o "Zadruzi", pa je osudili da je u programu bila pijana. Na osnovu grimasa, ali i načina na koji se obraćala gostima u studiju, voditeljku su prozvali da se opijala pa došla na televiziju.

Povodom svega ovoga, Dušica je imala šta da kaže, pa je u jednom momentu prekinula emisiju koju je vodila, pa se obratila svima koji je gledaju i poslala poruku aludirajući na neprijatnu situaciju u kojoj se našla.

"S obzirom na to da nisu samo zadrugari glavna tema na društvenim mrežama, nego i ja... E pa ovako, dragi moji! Samo da se obratim. Ja bih željela da kažem svim onim malicioznim moralnim gromadama koji kod kuće vjerovatno drže neku flašu pored kreveta, da vam kažem da je voditeljku rijaliti programa postavila komercijalna televizija - TV Pink da bude glavni voditelj programa i da to ne bi radili tek tako", odbrusila je Dušica i dodala:


"Ovo nije informativni program! Ovo je emisija u kojoj se šalimo! Ja nisam tip voditelja koji će sjediti mirno. Ja jesam ta koja će mlatarati rukama, ustajem... Hvala vam na pažnji i mogu samo da kažem da ćemo se dugo gledati i da to radite zato što me volite", zaključila je Jakovljevićeva pa dobila ogroman aplauz publike koja joj je sjedila iza leđa.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.