x

Ovo je za Jelenu najveći udarac u životu: Marina Tucaković bila je bliska prijateljica sa Divnom Karleušom, a sada je otkrila nove detalje bolesti koja ju je savladala!

Domaća javnost je u šoku nakon informacije da je životnu bitku sa opakom bolesti u nedjelju popodne izgubila Divna Karleuša, majka pjevačice Jelene Karleuše. Ova vijest pogodila je i Marinu Tucaković koja je bila bliska prijateljica sa Divnom. Marina je istakla kako su Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić radili sve kako bi izliječili Divnu od opake bolesti, međutim, to im nažalost nije pošlo za rukom.

- Ne smijem ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina utjeha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro prije mene, e to je jezivo - rekla je Marina.


Tucakovićeva je istakla i kako su Jelena i Duško vodili Divnu na liječenje u Njemačku, Grčku, Švajcarsku i u Tursku, kao i da joj je Jelena govorila da joj je Duško bio u svemu velika podrška.


- Znam da je opet imala hemoterapiju, da je izgubila kosu, nosila periku... Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primjer, može da nastrada jetra. Vjerovatno njeno tijelo sve to nije moglo da izdrži više - priča Marina.


Tucakovićeva je dodala da je Divna često padala duhom, ali su joj pomagale i unuke Atina i Nika.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.