x

SVI SU ZNALI...

Ovo je žena čiji je muž presudio ljubavniku, pa sebi! Komšije otkrivaju: Bili su u vezi 6 godina, a evo šta je u to vrijeme radio ub.ca!

U Kikindi se jučer u ranim jutarnjim satima dogodilo ub.stvo i samoub.stvo, kada je Z.M, inače suprug E.M, ub.o T.Z. u njegovoj kući, a onda presudio sebi.

Navodno, Z.M. je saznao sa je njegova žena E.M. u vezi sa T.Z, što je bio motiv krvavog pira.

Kako su potvrdile komšije, T.Z. i E.M. su zaista bili u vezi, a očigledno je za to nedavno saznao i njen suprug Z.M.


"Viđali su se oko šest - sedam godina i to su svi znali. Njen suprug je radio u Mađarskoj i skoro sve vrijeme je bio na putu, odnosno van kuće. Oni nisu imali nikakvu vezu iako su bili u braku. Ne znamo šta se sada odjednom dogodilo", kažu komšije.

Kako dodaju, T.Z. je prema E.M. bio divan, pa čak i prema njenim unučićima.


"Nedavno im je kupio i zeca", navode komšije.

Da podsjetimo, Z.M. je ubio T.Z. tako što ga je prvo izbo nožem, a onda čekićem smrskao lobanju, a potom se popeo na tavan i objesio se.

Kako se saznaje, T.Z. je ujutru odvezao E.M, sa kojom je bio u vezi, do pekare u kojoj je radila. Nakon povratka kući, u domu ga je sačekao Z.M. koji ga je ub.o.


Na stolu je, prema prvim saznanjima, pronađen nož sa tragovima krvi, dok je u kupatilu pored WC šolje pronađen čekić na kojem su bili takođe tragovi krvi.

Policija je na tavanu kuće pronašla i mušku osobu, bez znakova života, koja je bila obešena o drvenu gredu krova.

Na obući i odjeći su bili tragovi krvi.

Komšije koje žive prekoputa T.Z. očekivale su ga na kafi, a kako se nije pojavio pokušale su da ga potraže. Došle su do vrata, zatekle krv na ulazu i odmah pozvale policiju.

.

(Kurir.rs/Republika)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.