x

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU

Ovo je žrtva monstruma iz Novog Sada: Miljan (28) ni mrava ne bi zgazio! Dobio brutalne batine ni kriv ni dužan

Mladić koga je Ivan Kontić (30) brutalno pretukao 24. avgusta u Novom Sadu, a onda mu onesviještenom izlomio obje ruke je Miljan Mandić (28), pisac, scenarista i dramaturg iz Beograda, koji je ni kriv ni dužan zadobio traume od monstruma za cijeli život!

Slučaj koji je potresao Srbiju i dalje nema epilog jer je Kontić pobjegao od zakona, pretpostavlja se, u Crnu Goru, pa je za njim raspisana međunarodna potjernica zbog pokušaja ubistva.

Miljan je bio "kriv" samo zbog toga što se njegov brat zamjerio kriminalcu koji ne krije odanost crnogorskom vlastodršcu Milu Đukanoviću i često se slika sa crnogorskim nacionalnim simbolima, navodi "Srpski telegraf".

"Miljanov brat od strica je nedavno otpustio Kontića sa posla obezbjeđenja u svojoj firmi, pa je ovaj pobijesneo. Samo je vrebao priliku da se osveti, ne birajući metu. Ni kriv ni dužan stradao je nedužan momak, posvećen filmskoj umjetnosti, koji u životu nije ni mrava zgazio", kaže izvor iz istrage.

Nesretni mladić inače živi u Beogradu, ali je često odlazio u Novi Sad, gdje je završio dramski odsjek Univerziteta umjetnosti.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.