x

Ovo morate vidjeti: Selma Bajrami, Aca Lukas i Enes Begović na jednom mjestu! Lom na privatnom slavlju u Beču! (VIDEO)

Mega fešta na kojoj su prisustvovale najveće zvijezde estrade održana je prije par dana u Beču. Selma Bajrami, Enes Begović i Aca Lukas su se našli na jednom mjestu i oduševili sve zvanice na privatnom slavlju, kakvo se ne pamti u skorije vrijeme u austrijskoj prijestonici. Naime, supruga Bahrije Kačapora, vlasnika nekadašnje Akve, najveće i najpopularnije diskoteke u ExYu - Fügen Kačapor je slavila 43. rođendan, dok je Semir Delalić, organizator najvećih koncerata po Austriji slavio 50. rođendan, a o derneku kakav je priređen će se dugo pričati. 


Nedavno održana fešta u Beču pomjerila je sve granice. Zvanice su bile oduševljene što su imali čast prisustvovati slavlju gdje su gosti poznata imena naše muzičke scene. Na jednom mjestu su se našli Selma Bajrami, Aca Lukas i Enes Begović. Bahrija Kačapor koji uspješno vodi nekoliko firmi već dugi niz godina je svojoj supruzi, prelijepoj Fügen, inače Miss turske dijaspore u Evropi priredio nezaboravnu žurku. Ujedno je i njegov prijatelj Semir napravio rođendansku zabavu, pa je ovo bilo zajedničko veselje. 


Semir je pozvao Enesa Begovića i Selmu Bajrami, kojima je i menadžer za Evropu, dok je Bahro  u svom džentlmenskom stilu, kao i uvijek dodao šlag na tortu i slavljenicima doveo svog prijatelja Acu Lukasa koji je specijalno za njih otpjevao repertoar najvećih hitova. 


Muzičke zvijezde su njihovi dugogodišnji prijatelji, a o velikom slavlju su izvještavali svi mediji iz regiona. Među brojnim gostima su bili i Bahrini najbliži prijatelji i poslovni partneri Haris Kos sa suprugom Nejrom, Elvir Demić, Sani Tulić kao i mnogi drugi... 


Pjevači su došli na prijateljskoj osnovi, međutim, kao i uvijek kada su u pitanju slavlja Bahrije Kačapora i njegovih prijatelja, oni mnogo više bakšiša dobiju nego da naplate nastupe.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.