x

Ovo niste mogli da vidite na TV-u! Evo šta su Kija i Sloba radili za vrijeme reklama i gdje su otišli poslije emisije u kojoj su zajedno gostovali! (FOTO)

Veliko finale prve sezone Zadruge desilo se 20. juna, a supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović sve do nedjelje, 8. jula, nisu imali priliku da duže od pola sata vremena sjede jedno blizu drugog i razgovaraju.

Međutim, u nedjelju su zajedno gostovali u emisiji Narod pita, a tokom nekoliko sati koliko je trajala emisija bilo je i nježnih emocija, rasprave, poprijekih pogleda, ali i nježnih riječi.

Ali, ono što niko od gledalaca nije mogao da vidi jeste šta se dešavalo za vrijeme reklama, kao i poslije emisije!


Iako su mnogi očekivali da će Kija i Sloba iskoristiti zajedničko gostovanje kako bi se dogovorili oko toga kada će se vidjeti nasamo, to se nije dogodilo. Njih dvoje su za vrijeme svakih reklama sjedili na svojim mjestima i čačkali telefone.


Nakon emisije, fanovi su ih zamolili da se fotografišu zajedno sa njima dvoma, pa su tako Kija i Sloba završili skoro pa jedno drugom u zagrljaju.


Nakon emisije svako je otišao na svoju stranu - Kija svojim kolima, a Sloba sa menadžerom koji je sve vrijeme bio u studiju.


(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.