x

PRVA JAVNA PORODIČNA FOTOGRAFIJA

Ovo su kćerke Saše Matića, iznenadiće vas kad vidite koliko su porasle i na koga liče!

Kćerke Saše Matića centar su njegovog svijeta, baš kao i supruga Anđelija. Sve tri bile su mu nevjerovatna podrška tokom izdavanja desetog albuma u karijeri "Dva života".

- Cijela moja porodica se liječi u državnim ustanovama. Moja djeca bez bilo kakve protekcije i veza odlaze u Dom zdravlja kod doktora i uvijek su doktori krajnje srdačni da budu na usluzi pacijentima. Iako imaju veliki probleme sa kovidom i desetkovani su, oni su uvijek na strani pacijenta. Nedavno sam čuo vijest da smo izgubili preko sto sjajnih ljekara i profesora, a da su oni doslovno rečeno stradali na bojnom polju dok su se borili sa nevidljivim neprijateljem.


- Znate to je ozbiljan udarac na naše zdravstvo, a pored toga kad god sam za prethodne dvije godine otišao kod doktora oni su bili maksimalno fer i korektni. Od brojnih ljudi kojima vjerujem, čujem da posljednjih nekoliko godina vidi ozbiljan napredak u radu naše države da poboljša zdravstveni sistem. Nedavno su zaposlili veliki broj ljekara u bolnice, a znamo da dugi niz godina nije bio primljen ni jedan doktor. Trud naše države se vidi i moramo da budemo svjesni toga. Hvala im na tome - govorio je Matić nedavno nakon promocije albuma. 

Tek nedavno smo bili u prilici da nakon dugo vremena vidimo i njegove kćerke koje su izrasle u prave ljepotice. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.